Dakbedekking

Het dak van uw huis of bedrijfspand beschermt u tegen regen, wind en sneeuw. Het dak krijgt dus veel te voorduren. Goede dakbedekking is daarbij essentieel! Dakbedekking kan bestaan uit dakpannen, kunststof, bitumen, leisteen, stro/ruit, metalen of glas. Een goede keuze voor dakbedekking voor platte of hellende daken zijn kunststof of bitumen.

Bitumen en kunststof dakbedekking geeft een dak een moderne uitstraling en heeft een lange levensduur. Uw dakbedekking heeft daarvoor uiteraard inspectie en onderhoud nodig.  Wanneer tijdens de inspectie slijtage wordt gezien, wordt de dakbedekking gerepareerd. Hierdoor zorgt u voor een maximale levensduur van uw dakbedekking.

Aanbrengen van dakbedekking wordt gedaan door zogenaamde dakdekkers. Bij het voorbereiden voor de dakbedekking wordt een isolerende laag aangebracht, waarna de dakbedekking wordt gelijmd of vast gebrand. Dit zorgt ervoor dat de dakbedekking waterdicht is en vocht geen schade kan toebrengen aan het dak.

Dakdekkers van Verhagen Dakbedekking zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van dakbedekking, al meer dan 15 jaar. Voor zowel bedrijven als particulieren hebben wij dakbedekking projecten uitgevoerd.

Graag komen we met u in contact om de mogelijkheden van dakbedekking te bespreken.

Direct Offerte aanvragen!