Dakdekker

Dakdekken is echt vakmanschap. Een goede dakdekker zorgt voor een duurzame en waterdichte oplossing voor uw dak. Iedere dakdekker heeft daarvoor verschillende opleidingen gevolgd om dit resultaat te behalen.

Bij het werk als dakdekker wordt vaak op grote hoogte gewerkt en is veiligheid een belangrijk punt. Daarvoor maakt een dakdekker gebruik van ankerpunten en lijnmarkeringen. Hierdoor wordt voor iedere dakdekker het werken een stuk veiliger.

Bij Verhagen Dakbedekking werken dakdekkers met ruim 15 jaar ervaring. Kunststof en bitumen dakbedekking worden aangebracht, met de benodigde hemelafvoeren en lichtkoepels. De dakdekker zorgt voor een goed beschermd dak. Dit is ten slotte wat u mag verwachten van een dakdekker.

Wanneer uw bedrijfshal of woning over bitumen of kunststof dakbedekking beschikt, adviseren wij jaarlijks een inspectie en onderhoud uit te voeren door een ervaren dakdekker. Dit zorgt voor een langere levensduur en lekkages worden door de dakdekker direct verholpen.

Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker voor nieuwbouw, renovatie of onderhoud? Dan is Verhagen Dakbedekking een betrouwbare partner met ruime ervaring. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen dat uw dak waterdicht blijft.

Direct Offerte aanvragen!