Dakdekkers

Dakdekkers zorgen voor een waterdicht dak! Zo ook de dakdekkers van Verhagen Dakbedekking. En dat al ruim 15 jaar. Onze dakdekkers worden jaarlijks bijgeschoold en blijven op de hoogte van de laatste trends en technieken in het dakdekkers-werkgebied. Zo leveren wij oplossingen voor platte en hellende daken.

De werkzaamheden van een dakdekker bestaan uit het aanbrengen van dakbedekking. Dit kan bestaan uit verschillende materialen zoals bitumen of kunststof dakbedekking. Daarnaast kunnen dakdekkers inspecties en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

Voor dakdekkers is veiligheid van groot belang. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden zijn dakdekkers vaak op grote hoogte. Hiervoor maken onze dakdekkers gebruik van onder andere ankerpunten en lijnmarkeringen. Dit vergroot de veiligheid voor alle dakdekkers maar ook voor de eigenaren van de bedrijfshal of woning.

Onze dakdekkers worden ook opgeleid voor het installeren van zonnepanelen om duurzame energie op te wekken. Hiervoor selecteren wij dakdekkers met een ruime ervaring en met goede inzichten. Goede dakdekkers zien vaak oplossingen sneller dan constructeurs of aannemers. Dakdekken is ten slotte vakmanschap.

Bent u geïnteresseerd in ervaren dakdekkers? Voor zowel nieuwbouw als renovatie, particulier of zakelijk? Onze dakdekkers staan graag voor u klaar. Neem daarom geheel vrijblijvend contact op met Verhagen Dakbedekking of vraag online uw offerte aan.

Direct Offerte aanvragen!