Dakdekkersbedrijf

Er zijn vele dakdekkersbedrijven in Nederland,  waaronder ook Verhagen Dakbedekking. Wat dit dakdekkersbedrijf zo bijzonder maakt zijn de goed opgeleide dakdekkers voor bitumen of kunststof dakbedekking. Daarnaast levert het dakdekkersbedrijf ook oplossingen voor duurzame zonne energie in vorm van zonnepanelen.

Het dakdekkersbedrijf heeft voor zonnepanelen gekozen omdat dit een logische stap is een duurzamere maatschappij. Daarbij is Verhagen Dakbedekking het eerste Nederlandse dakdekkersbedrijf met een officieel erkenning als zonnepanelen installateur.

Het dakdekkersbedrijf is gevestigd in Gameren, dichtbij de A2 tussen Zaltbommel en Utrecht. Hierdoor heeft het dakdekkersbedrijf een centraal gelegen positie waar vanuit ruim 10 ervaren dakdekkers opereren. Inmiddels bestaat het dakdekkersbedrijf ruim 15 jaar.

Bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf met specialisten op het gebied van dakbedekking en zonnepanelen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, op vraag direct uw offerte aan bij het dakdekkersbedrijf.

Direct Offerte aanvragen!