Dakisolatie

Aanbrengen van dakisolatie kan tot wel ruim 500 euro per jaar aan stookkosten besparen. Dakisolatie zorgt voor een comfortabeler huis en is beter voor het milieu. Een niet geïsoleerd huis zonder dakisolatie is een grotere belasting voor het milieu. Zonder dakisolatie verdwijnt veel warmte, waardoor er meer moet worden gestookt. Hiervoor betaald u gas, en tevens stoot u hiermee CO2 uit. Dit zorgt tevens voor klimaatverandering.

Dakisolatie is vaak een goedkope oplossing en kan zelfs soms prima zelf worden uitgevoerd. Dakisolatie voor een plat dak is een klus voor een professioneel bedrijf zoals Verhagen Dakbedekking. Dakisolatie heeft een rendement van ongeveer 9 procent. Dit is vergelijking van een spaarrekening en dakisolatie. Welke dakisolatie voor u geschikt is kunt u eenvoudig bij ons aanvragen. Wij geven u altijd het beste advies op maat.

Verhagen Dakbedekking beschikt over ervaren dakdekkers met ruim 15 jaar ervaring in dakisolatie en dakdekken. Via onze website kunt u eenvoudig een offerte opvragen.

Direct Offerte aanvragen!