PVC dakbedekking

De meest bekende dakbedekking wordt gemaakt van bitumen. Deze asfalt-achtige dakbedekking heeft een donkere kleur en wordt vaak gebruikt op niet zicht locaties. Wanneer een dak wel op een zicht locatie ligt, is PVC dakbedekking een mooiere oplossing.

PVC dakbedekking heeft een lichte kleur en door het lage gewicht zeer geschikt voor bedrijfshallen, kantoorgebouwen, scholen en woningen. Een voordeel van PVC dakbedekking is dat  er bij het aanbrengen geen brander hoeft worden gebruikt. Daarnaast is het lichter en 100% recyclebaar en daardoor een duurzame oplossing voor dakbedekking. De gemiddelde levensduur van PVC dakbedekking is tussen 20 en 30 jaar.

PVC dakbedekking is gunstig geprijsd en onderdeel van een kunststof dakbedekking. Het kan ook op grotere dak worden toegepast. Daarbij wordt de PVC dakbedekking via thermisch lassen aan elkaar gemaakt. Dit is een specialistische klus voor een dakdekker.

Bij Verhagen Dakbedekking beschikken we over specialisten met meer dan 15 jaar ervaring met PVC dakbedekking. Bent u geïnteresseerd in PVC dakbedekking, wij komen graag de mogelijkheden met u bespreken.

Het is ook mogelijk om direct online uw offerte op te vragen voor bitumen of pvc dakbedekking.

Direct Offerte aanvragen!