Bedrijfsprofiel

Organisatie

Verhagen Dakbedekking is opgericht in 1997 door Roel Verhagen, begonnen in een bedrijfshal te Nieuwkuijk. In 2000 is Verhagen Dakbedekking verhuisd naar een bedrijfsverzamelgebouw aan De Hoef te Gameren.

In 2008 heeft Verhagen Dakbedekking een nieuw bedrijfspand betrokken aan de Rondgang 19 te Gameren. De Rondgang is het nieuwe industrieterrein tegenover De Hoef, aangrenzend
aan de van Heemstraweg N322.

De nieuwbouw is gerealiseerd door aannemingsbedrijf Henk van Alphen int samenwerking met Hercuton bedrijfsbouw. De nieuwbouw bestaat uit een betonnen bedrijfshal (zwart) en aangrenzende
kantoorruimte (grijs), wat deels verhuurd is.

Medewerkers

Inmiddels is Verhagen Dakbedekking B.V. gegroeid tot een onderneming met 10 vakbekwame en ervaren dakdekkers. Het stafpersoneel bestaat uit een uitvoerder, administratief medewerkster en een bedrijfsleider die tevens verantwoordelijk is voor de werkvoorbereiding en calculatie.

Verhagen Dakbedekking maakt gebruik van ervaren, vakbekwame en gediplomeerde onderaannemers.

Wagenpark

Verhagen Dakbedekking beschikt over volledig uitgeruste transport bussen, en is er een  kraanwagen aanwezig, waarmee tot een hoogte van ca. 8 meter materiaal op het dak getransporteerd kan worden. Tevens beschikken wij over eigen afval- en materiaalcontainers.