Veilige werkomgeving

Veiligheid

Bij Verhagen Dakbedekking kunt u terecht voor verschillende veiligheidsopties uit ons uitgebreide assortiment.

Veiligheidsvoorzieningen

Verhagen Dakbedekking is gespecialiseerd in het installeren van permanente veiligheidsvoorzieningen op daken. Ons uitgebreide assortiment omvat verschillende opties, zoals vaste ankerpunten, lijnmarkeringen voor veilige zones, veiligheidsbordjes, kooiladders en meer. Met onze diensten zorgen we ervoor dat uw dak een veilige werkomgeving wordt.

Er zijn diverse soorten permanente ankerpunten beschikbaar op de markt, die in verschillende categorieën kunnen worden onderverdeeld. Ten eerste zijn er ankerpunten die los op de dakbedekking worden geplaatst. Deze bieden flexibiliteit en kunnen indien nodig worden verplaatst. Ten tweede zijn er ankerpunten die op de dakbedekking worden bevestigd, waardoor ze stevig vastzitten en duurzame bescherming bieden. Tot slot zijn er ankerpunten die aan de onderconstructie van het dak worden bevestigd, waardoor ze extra stabiliteit en veiligheid bieden.

Ankerpunt op dak ter illustratie bij de pagina over veiligheid.

Om de ankerpunten op de juiste plek te positioneren, is het essentieel dat er een goedgekeurde dak-/risico-inventarisatie aanwezig is. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld terecht bij BDA te Gorinchem. Als ervaren professionals kunnen wij u ook adviseren over de optimale positionering van de ankerpunten op uw dakvlak. We houden rekening met verschillende factoren, zoals de dakstructuur, de aard van de werkzaamheden en de specifieke veiligheidseisen.

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor (permanente) veiligheidsvoorzieningen op uw dak? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Uw veiligheid staat bij ons voorop, en we streven ernaar om oplossingen te bieden die voldoen aan uw specifieke behoeften en vereisten. Samen zorgen we ervoor dat uw dak een veilige omgeving is voor alle werkzaamheden die plaatsvinden.

Neem ook eens een kijkje op

Logo van Kedge, veiligheid op hoog niveau.
Logo ABS absturzsicherung mit system
XS Platforms valbeveiliging.

Neem contact op

Verhagen Dakbedekking B.V.
Van Voordenpark 25
5301 KP Zaltbommel
info@verhagendakbedekking.nl