Over Verhagen Dakbedekking

Bedrijfsprofiel

 

Sinds 1997 de beste keuze voor uw dakbedekking, met vakbekwame medewerkers, een goed netwerk aan onderaannemers en een eigen wagenpark.

01. Medewerkers

Bij Verhagen Dakbedekking hebben wij 10 vaste, vakbekwame en ervaren dakdekkers in dienst. Het stafpersoneel bestaat uit een uitvoerder, administratief medewerkster en een bedrijfsleider. Die is ook verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en calculatie.

02. Onderaannemers

Verhagen Dakbedekking heeft een breed netwerk van onderaannemers. Deze huren wij in om bepaalde taken of werkzaamheden voor ons uit te voeren. Zij zijn allemaal ervaren, vakbekwaam en gediplomeerd.

03. Wagenpark

Verhagen Dakbedekking beschikt over een volledig uitgerust wagenpark. Wij hebben eigen transportbussen en er is een kraanwagen aanwezig, waarmee we tot een hoogte van ca. 8 meter materiaal naar het dak kunnen transporteren. Ook hebben wij eigen afval- en materiaalcontainers.

Zijn passie gaat door het dak

Roel Verhagen

Roel Verhagen, LinkedIn profielfoto.

Directeur, eigenaar en oprichter

Vanuit een bedrijfshal in Nieuwkuijk is Roel Verhagen in 1997 begonnen met Verhagen Dakbedekking. In 2000 verhuisde het bedrijf naar een bedrijfsverzamelgebouw in Gameren. Vanaf daar groeide het door naar een nieuw bedrijfspand in Gameren in 2007. Dit pand had een zwarte betonnen bedrijfshal en een aangrenzende grijze kantoorruimte met veel ramen.

 

Missie

Onze missie is om onze klanten de hoogste kwaliteit en duurzaamheid te bieden als het gaat om dakbedekking voor parkeerdaken, tankstations en bedrijfshallen. We zijn vastbesloten om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door innovatieve oplossingen te bieden die de tand des tijds kunnen doorstaan. Onze lange-termijnrelaties in de tankstation- en bedrijfshallenbranche zijn van onschatbare waarde voor ons, en we zullen er alles aan doen om deze te behouden en te versterken.

Bij Verhagen Dakbedekking geloven we sterk in het belang van onze werknemers. We streven ernaar een werkomgeving te creëren waarin onze medewerkers gedijen en zich ontwikkelen. Hun expertise en toewijding vormen de kern van ons succes. We zullen blijven investeren in hun groei en welzijn, omdat we geloven dat gelukkige en gemotiveerde werknemers de sleutel zijn tot het leveren van uitmuntendheid aan onze klanten.

Visie

Bij Verhagen Dakbedekking streven we ernaar om de toonaangevende autoriteit te worden op het gebied van parkeerdaken en om onze aanwezigheid in de tankstation- en bedrijfshallenbranche te behouden en te versterken. Onze visie is gebaseerd op een toekomst waarin we nog vele jaren lang met trots en passie prachtige daken blijven creëren. Dit is onze leidende ster, onze drijvende kracht achter elk project dat we aangaan.

 

Alles onder één dak

Wat wij doen

Voor bedrijven

Aanleggen en onderhouden van platte en licht hellende daken.

Voor particulieren

Bedekken en onderhouden van daken, zwembaden en vijvers.

Groene daken

Aanleggen van extensieve en intensieve groendaken.

Dakbedekking

Aanleggen en onderhouden van bitumineuze en kunststof dakbedekking.

Inspectie

Offertes voor renovatie of rapport van bevindingen na inspectie.

Veiligheid

Ankerpunten, lijnmarkeringen, veiligheidsbordjes, kooiladders, etc.

Neem contact op

Verhagen Dakbedekking B.V.
Van Voordenpark 25
5301 KP Zaltbommel
info@verhagendakbedekking.nl