Offertes & Rapporten

Inspectie en Onderhoud

U kunt bij ons terecht voor een offerte voor het renoveren van dakbedekking, of voor een inspectie waarna u een rapport met bevindingen ontvangt.

Inspectie & Onderhoud

Bij Verhagen Dakbedekking heeft u de keuze uit twee opties: u kunt een offerte aanvragen voor onderhoud en renovatie, of u kunt kiezen voor een uitgebreid inspectierapport waarin de bevindingen van een visuele inspectie worden beschreven.

Bij beide opties voert Verhagen Dakbedekking een grondige visuele inspectie uit, waarbij er geen destructief onderzoek, metingen of berekeningen worden uitgevoerd. Er wordt geen schade aangericht aan uw dak en er worden geen onderdelen verwijderd om een beter beeld te krijgen van de situatie. Het doel van de inspectie is om u inzicht te geven in de staat van uw dak, eventuele zichtbare gebreken te identificeren en advies te geven over mogelijke herstelwerkzaamheden.
 

Dakrand met grind ter illustratie bij Inspectie & Onderhoud.

Na de inspectie ontvangt u een uitgebreid rapport, waarin de onderhoudstoestand van uw dak gedetailleerd wordt beschreven. Dit rapport bevat tevens kleurenfoto’s om de bevindingen visueel weer te geven. Op basis van dit rapport kunt u een weloverwogen beslissing nemen over eventuele vervolgacties voor uw dak.

Indien nodig kunnen kleine herstelwerkzaamheden of onderhoud, zoals het schoonmaken van afvoeren of dakbedekking, gelijktijdig met de inspectie worden uitgevoerd. Uiteraard worden de kosten voor deze extra diensten apart in rekening gebracht en worden deze met u besproken voordat de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Als u geïnteresseerd bent in een dakopname en wilt weten welke mogelijkheden en tarieven er voor u zijn, kunt u te allen tijde contact opnemen met Verhagen Dakbedekking. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Verhagen Dakbedekking B.V.
Van Voordenpark 25
5301 KP Zaltbommel
info@verhagendakbedekking.nl